Om oss

Japan Sushi på Majorstuen åpnet i overgangen august/september 2015. Vi har allerede rukket å bli et populært alternativ i traktene for sushi-elskere, og dette kommer i stor grad av at vi kun bruker ferske råvarer som tilberedes ved hjelp av velprøvde teknikker og lang erfaring i faget. Japan Sushi eies og drives av Henry Nguyen, og vi har nå 5 restauranter i Oslo-området - alle populære spisesteder!

Take Away og restaurant

Hos oss kan du velge mellom Take Away og muligheten for å innta ditt måltid i vår koselige restaurant like ved Majorstuen t-banestasjon. Vi tilbyr også selskapsmenyer og koldtbord for de som ønsker en kulinarisk opplevelse. Om du skal ha selskap og ønsker catering kan vi også hjelpe til med dette etter avtale.

Vi har rimelige priser, og man får mye mat for pengene

Bedriftsavtaler tilgjengelig for bedrifter på Majorstuen

For bedrifter beliggende i nærheten av Majorstuen kan vi tilby 10-15% rabatt på våre retter med bedriftsavtaler. Man kan velge mellom at ansatte kommer til oss for å handle, eller så kan vi levere. Ta gjerne en titt på vår omfattende meny, eller ring oss på 22 22 66 77 for mer informasjon om våre bedriftsavtaler.

Vi tilbyr Bento, Sashimi Moriawase, Nigiri, Maki, Temaki, Gun Kan Maki og et stort utvalg varme asiatiske retter. Kanskje vi også kan friste med desserter i form av frityrstekt banan med iskrem eller mangopudding?

Vi ser frem til å levere smakfull asiatisk mat og sushi, og vil alltid jobbe for å gjøre hvert besøk til en flott opplevelse!